Over Heyerman

Het hart van onze bakkerij

oude foto van bakkerij heyerman achterhoek
oude foto van van bakkerij heyerman achterhoek

De kunst van het bakken

Met een passie voor traditioneel vakmanschap en hoogwaardige ingrediënten, bieden wij een uitgebreid assortiment aan versgebakken producten die elke dag met liefde worden bereid. Of het nu gaat om knapperige broden, smaakvolle taarten of verrukkelijke gebakjes, bij Bakkerij Heyerman bent u verzekerd van kwaliteit en ambachtelijkheid.  

Versheid in elke hap

Bij ons betekent versheid dat onze producten in de donkere uren van de nacht worden gebakken door onze bakkers. Hierdoor kunt u de dag beginnen met de geur en smaak van versgebakken lekkernijen.

Traditioneel bakken

Met de vijfde generatie bakkers aan het roer, worden onze producten met dezelfde passie en precisie bereid als vroeger.

Voordelig verwennen

Ontdek onze steeds veranderende aanbiedingen en verwen jezelf met heerlijke lekkernijen tegen de beste prijzen. Bij ons is genieten betaalbaar en kwaliteit gegarandeerd!

Warm onthaal

Ontdek onze hartelijke ontvangst! Bij Bakkerij Heyerman verwelkomen onze dames u met een glimlach en staan ze klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte lekkernijen.

ONZE GESCHIEDENIS

Een verhaal van familie en passie

In 1881 verhuisde Hendrik Heijerman van Bredevoort naar Varsseveld, waar hij zijn eerste bakkerij met kruidenierswinkel opende. Sindsdien is het vakmanschap van bakken van generatie op generatie doorgegeven. Vandaag de dag leiden de broers Harry en Dirk Heijerman met trots de goed uitgeruste bakkerij, die in de loop der jaren steeds verder is gegroeid en gemoderniseerd. Dankzij voortdurende verbouwingen en uitbreidingen hebben ze meer ruimte gecreëerd voor de productie van zowel brood als banket.

 

HET VERLOOP

De weg naar versheid

In de centrale bakkerij van Varsseveld komt ‘s ochtends vroeg alles in beweging om onze heerlijke broden, broodjes en gebak te bakken, zodat onze winkels tijdig worden bevoorraad.

Met trots hebben we naast onze hoofdvestiging in Varsseveld zeven eigen winkels in Zelhem, Gendringen, Ulft, Dinxperlo, Aalten, Hengelo (Gld) en Winterswijk, en één franchisewinkel in Lichtenvoorde. Met onze eigen auto’s, uitgerust met laadkleppen en koelcontainers, zorgen we ervoor dat alles vers en op tijd aankomt. Zo brengen we onze ambachtelijke passie en smaakvolle producten rechtstreeks naar onze winkels.

In elke winkel hebben we onze eigen oven waar we ter plaatse saucijzen, appelflappen, kaasbroodjes en meer bereiden. De geur van versgebakken lekkernijen verwelkomt onze klanten telkens weer met een glimlach.

0

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0.00
€0.00